Klaar om jezelf écht te laten zien?

Met foto’s die net zo krachtig zijn als jouw missie

 

“Wat ik heel erg aan jou en je werk waardeer is dat je echt op zoek gaat naar een leuk, en anders, concept om echt iets te maken dat “jou” is en ook net even anders dan de standaard “mooie” plaatjes. Dat vind ik jou kracht en daar was ik blij mee.”

Ciska Founder van I am groots.

Je bent op zoek naar

1

Foto’s die jouw waarde laten zien, zodat jouw volgers en potentiële klanten in één oogopslag zien dat jij de perfect fit voor hen bent.

2

Kwaliteit zonder gedoe. Je zoekt een fotograaf die alle randzaken uit handen neemt, zodat jij je alleen op jezelf hoeft te focussen.

3

Je wilt geen lege plaatjes, maar de beelden die zowel jouw persoonlijkheid als jouw merk laten zien.

Myrthe Founder van BLOOT.

“Het voelt alsof je me nooit lelijk kunt vastleggen omdat je precies begrijpt wat ik bedoel. Dit brengt de beste versie van mij naar boven.”

Wat betekent het v00r jouw bedrijf?

De beelden die op je website en social media stralen dezelfde (hoge) waarde uit als de diensten die je levert, waardoor potentiële klanten direct weten dat jij kwaliteit levert. Daardoor kun je meer vragen voor je diensten, dus het levert ook meer omzet op!

Je trekt klanten aan die perfect bij jou passen. Klanten die van binnenuit voelen dat jij degene bent die hen verder kan helpen.

In de snelle social media wereld waarin iedereen streeft naar perfectie, val je op als je authenticiteit toont. Ongefilterd en rauw. Die menselijkheid is aan de andere kant van het scherm te voelen. 

Britt Founder van Global Graphics.

“Eindelijk heb ik foto’s voor mijn business waar ik écht blij mee ben. Sabine liet me zó op mijn gemak voelen tijdens de shoot en heeft me daardoor zo mooi en puur op de foto gezet. Wát een talent heb jij. Dankjewel Sabine, je hebt mijn verwachtingen overstegen ♥️”

Mijn werkwijze

In al mijn shoots vind ik het belangrijk dat jij helemaal jezelf kunt zijn. Jij hoeft je niet druk te maken over randzaken. Zodat jij je alleen hoeft te focussen op wat écht belangrijk is: JIJ!

Daarvoor is een goede connectie tussen ons heel erg belangrijk. Dus voor elke shoot spreken we elkaar en vraag ik jou de kleren van het lijf over wie jij bent, jouw missie en wat je wilt bereiken met je bedrijf.  Daarna doe ik mijn ‘magic’ en ontstaat er een visueel concept dat helemaal bij jouw bedrijf past. Dat bespreken we ruim voor de shootdag, zodat je vol vertrouwen de shoot in gaat.

In overleg zorg ik op de shootdag voor alles wat je nodig hebt. In overleg kan ik ook een visagiste + haarstylist en een locatie regelen. Jij hoeft je nergens druk om te maken, I’ve got you!

BONUS: bij elke fotoshoot ontvang je 5 videoshots van 5-10 seconden. Deze zijn perfect voor Instagram reels of stories.

Investering: 750 euro ex. btw

 

Ciska Founder van I am groots.

“Het was heel fijn om met je te werken. Je weet wat je wilt maken, en doet dat op een ontspannen en fijne manier. Niet pusherig, maar je geeft juist vertrouwen en straalt rust uit. Ik voelde me op mijn gemak voor jouw camera.”

WIl jij foto’s die de kwaliteit van jouw bedrijf uitstralen? Neem dan contact met me op!