Maatwerk in film

Creëer EEN ONWEERSTAANBAAR MERk WAAR JOUW DROOMKLANTEN NIET MEER OMHEEN KUNNEN.

Video’s die net zo impactvol zijn als jouw bedrijf

Jij weet heel goed hoe je jouw doelgroep aan kunt trekken door je (personal) branding en dat heeft je ruime omzet opgeleverd. Maar je wilt jouw bedrijf verder laten groeien, zonder dat het je nog meer tijd en energie kost. Ik help je daar graag bij door met behulp van fotografie en video jouw bedrijf te vertalen naar een onweerstaanbaar merk.

Met video brengen jouw persoonlijkheid naar voren, zonder dat je jezelf helemaal bloot hoeft te geven. 

“Ik vind ze ook echt heeeeel tof geworden. Dat maakt het echt anders, dat maakt echt dat ik maar blijf kijken en het nog een keer wil zien. Echt super gaaf. Goed gedaan hoor!! Dank je wel!”

 Ciska Founder van i am groots

Als je video inzet op je salespage, vergroot je met 88% de kans dat iemand die geïnteresseerd is, ook daadwerkelijk bij je koopt.

Over sahane stories

Laten we eerlijk zijn; hoe meer je bedrijf groeit, hoe lastiger het wordt om de verbinding te bewaren met je volgers en potentiële klanten. Waar je in het beginperiode van het ondernemen tijd had om met iedereen te verbinden in de DM, heb je daar al lang geen tijd en energie meer voor.

Gelukkig kan het ook anders!

Als foto- & videograaf werk ik (samen met een team) aan film concepten die bedrijven persoonlijk maken, zodat de verbinding met leads en droomklanten sterker wordt en ze niet meer om jouw merk heen kunnen. Ik werk niet met standaard pakketten, want elk bedrijf is anders en heeft andere behoeften. Daarom creeër ik een op maat gemaakt aanbod dat helemaal aansluit bij jouw bedrijf.

Om het meest onweerstaanbare resultaat te creëren, breng ik de juiste mensen samen om met een sterk team het plan uit te werken en tot een succes te brengen. Met Sahane Stories zet ik mijn kracht in om de van jouw bedrijf een onweerstaanbaar merk te maken, waar je droomklanten niet meer omheen kunnen.

“Ik ben echt zo dankbaar voor deze video. Prachtig hoe je dit hebt vastgelegd. En de muziek er ook bij. Alles klopt en je hebt echt zo mooi de energie gevangen. Iets wat ik zelden op deze manier zie. Echt wauw Sabine!”

Issa Founder van ISSA COmpany

Hoe fantastisch zou het zijn als

Je efficiënter kunt ondernemen door video’s die jouw bedrijf persoonlijk maken. Waardoor je authentiek zichtbaar kunt zijn, zonder je hele leven met de wereld te delen.

Jezelf kan vrijspelen voor nieuwe projecten, zonder dat het ten koste gaat van de groei van jouw bedrijf. Doordat het ondernemen makkelijker wordt, en je minder tijd nodig hebt om te verbinden met potentiële klanten. Die tijd kun je besteden aan nieuwe projecten.

Mensen bekijken heel graag video’s. Als je video inzet op je salespage, vergroot je met 88% de kans dat iemand die geïnteresseerd is, ook daadwerkelijk bij je koopt.

 

Door professionele video’s in te zetten, zien potentiële klanten vanaf moment één direct welke waarde jij te bieden hebt.

 

“Ik zit met een traan in mijn oog en een brok in mijn keel. Wat heb jij een talent en wat heb jij dit goed gedaan!”

 

mijn werkwijze

 

Om tot een pakkend filmconcept te komen, moet ik jouw bedrijf eerst leren kennen. Eén van mijn krachten is dat ik niet veel nodig heb om jouw bedrijf van binnen en buiten te leren kennen. In korte tijd komen we bij de kern, waardoor het jou niet veel tijd kost. 

Vervolgens creëer ik een filmconcept op maat, wat past bij jou en jouw bedrijf. Dat alles doen we met jouw business goals in gedachte. We willen niet alleen professionele video’s maken die passen bij jou en jouw bedrijf. Ook maken we jouw bedrijf persoonlijk, zodat het ondernemen voor jou (en jouw team) efficiënter wordt. 

In overleg kan ik ook alles voor je uit handen nemen, zoals het scouten en regelen van de locatie, visagie en haarstyling, kleding styling, catering gedurende de draaidag(en). You name it, we’ve got it!

“Het voelt alsof je me nooit lelijk kunt vastleggen omdat je precies begrijpt wat ik bedoel. Dit brengt de beste versie van mij naar boven.”

 

Wil jij ook een onweerstaanbaar merk maken waar jouw droomklanten niet omheen kunnen?

Neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen.

9 + 8 =