Fotografie en film is niet zomaar iets v00r mij. Het is verbinding.

de reis naar verbinding

Voor mij is verbinding een van de belangrijkste dingen in het leven. Het leven zonder verbinding is donker en eenzaam. Zonder verbinding hebben we niks om voor te leven. En dat weet ik maar al te goed, want ik heb me lange tijd onbegrepen en niet-gehoord gevoeld toen ik opgroeide. Dit resulteerde in een diepe depressie.

Vanuit dat gevoel ging ik op zoek naar verbinding. Naar overeenkomsten, naar de kern van iemand, zijn/haar beweegredenen. Ik stelde vragen, leerde steeds meer mensen echt kennen en kwam er dan vaak achter dat we veel meer overeenkomsten hadden dan ik eerder dacht.

Zo begon ik ook mijn eigen verhaal te delen. Elke keer als ik mijn verhaal deelde, was er minstens één iemand die verlichting voelde door mijn woorden. Want dat is de kracht van het delen van jouw verhaal, als je het vanuit kwetsbaarheid kan delen.

In de periode dat ik mijn eigen verhaal deelde, ontdekte ik dat verhalen delen nog veel krachtiger kon via video’s en foto’s. Zo ontstond Sahane Stories.

De kracht van delen

In de periode dat ik mijn eigen verhaal deelde, ontdekte ik dat verhalen delen nog veel krachtiger kon via video’s en foto’s. Ik begon verhalen van anderen te delen en had al snel door dat ik niet alleen mooie beelden maak. Het gaat veel dieper dan dat.

Mijn kracht zit in het verbinden, waardoor ik weinig nodig heb om jouw verhaal helder te krijgen en de juiste invalshoek te vinden voor het film concept. Ik breng de juiste mensen samen om met een sterk team het plan uit te werken en tot een succes te brengen. 

Met Sahane Stories zet ik deze kracht in om de menselijkheid terug te brengen in de uitingen van bedrijven. Als video producer werk ik samen met mijn team aan film concepten die bedrijven persoonlijk maken, zodat de verbinding met leads en potentiële klanten wordt vergroot en het ondernemen efficiënter wordt. 

Dat was mijn verhaal. Wat is die van jou?

SAHANE: TURKISH FOR FANTASTIC, WONDERFUL,

MAGNIFICENT, FANTASTIC. 

Let’s tell your story the Sahane way!

 

Dat was mijn verhaal. Wat is die van jou?